Skip to main content

HET SYSTEEM

HET SYSTEEM

ACQUA SYSTEMS

SERVICE

Acqua-systems levert ook service contracten voor bestaande douche installaties.

Dit houd in dat Acqua-Systems jaarlijks langs komt voor onderhoud aan mengkranen en de systemen controleert op de goede werking. Dit doen we op alle bestaande douche systemen. Storingen worden binnen 24 uur opgelost.

Mocht u vragen hebben over een douchesysteem of informatie willende helpen we u graag.

Neem gerust contact met ons op voor informatie.

ACQUA SYSTEMS

HET SYSTEEM

Nieuwe innovatieve douchesensor Solid Touch van Acqua-Systems; uniek in de wereld en super dun. In de sanitair wereld zijn er problemen met de bestaande douche sensoren/- drukkers.

Denk hierbij aan de infrarood, piëzo  sensoren. De problemen ontstaan door vocht, vandalisme, enz. Als er een thermische desinfectie wordt uitgevoerd en de douchekop lekt op de sensor dan stopt de thermische desinfectie . Dit noemen ze een infrarood alarm.

Onze sensoren zijn daar ongevoelig voor.

Acqua-Systems heeft een druksensor ontwikkeld dat 100% betrouwbaar en 100% vandaal bestendig is. Wij geven 10 jaar garantie op onze sensor.

Er is geen betere sensor op de markt.

Omdat de elektronica van de bestaande sensoren in de sensor zelf is ingebouwd is deze zeer gevoelig voor storingen, als je er op slaat kan het zijn dat de elektronica kapot gaat en deze moet worden vervangen. Acqua-Systems heeft een sensor waar de elektronica boven het plafond gemonteerd is. In de sensor zit alleen een kabeltje waar licht doorheen gestuurd wordt door de elektronica die boven het plafond ligt. Zodra er gedrukt wordt op de sensor (600 gr.) verandert het lichtspectrum in de kabel die in de druksensor ligt. Het systeem ziet de verandering en schakelt zo de douche aan. Acqua-Systems heeft vier sensoren: inbouw (alleen een RVS afdekplaatje), opbouw, een sensor dat achter de tegels geplaatst kan worden zodat er geen drukker meer zichtbaar is en een tailor made sensor. De klant drukt op de tegel en de douche gaat aan. Als er vandalen zijn die een deuk in de douche sensor slaan ontstaat in de drukker een bepaalde constante druk op de kabel door de deuk die erin zit. Het systeem ziet dit en reset zichzelf weer naar het nulpunt, zodat de volgende klant gewoon kan douchen dit is uniek en nieuw in de sanitair wereld…

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

 • 10 jaar volledige garantie op het Acqua-Systems douche sensor SOLID Touch.
 • Aan te sluiten op alle bestaande douche systemen (De melker,Conti, Rada, en Priva)
 • Geen onderhoud aan de douche sensor


 • Vandaal-bestendig, systeem reset zichzelf altijd naar het nulpunt.
 • Alle onderdelen van de douche sensor zijn apart te vervangen, dus geen hoge kosten voor een complete vervanging.
 • Sublimotion techniek (antibacterieel).
 • OPBOUW SENSOR 

  Deze sensor is duurzaam, Vandaalbestendig. Heeft een strak design en is gemakkelijk te monteren. 7 tot 11 mm dik, rond, vierkant of Rechthoekig. We kunnen hem leveren in RVS, kunststof en spiegel RVS.

 • INBOUW SENSOR

  Sensoren kunnen worden ingebouwd, b.v. door ze gelijk met de tegels te laten lopen, dus vlakke muren, makkelijk schoon te maken, en zeer hygiënisch.

 • SENSOR ACHTER TEGEL

  Wij kunnen ook sensoren onder of achter de tegels plaatsen, zeer vandaal bestendig, en makkelijk te onderhouden/ schoon te maken.

 •  

  TAILOR MADE

  Wij kunnen bijna alles maken wat u wilt, qua vormgeving, logos, grote sensoren, of tegel grote. Er zijn oneindig veel mogelijk heden.

PRINCIPE WERKING OPTISCHE DETECTIE

INNOVATIE

Micro-spectrometrie, het meten van de verandering in het lichtspectrum, vormt de basis van dit innovatieve detectiesysteem. Licht is een zuiver signaal, dat met geavanceerde elektronica heel nauwkeurig en betrouwbaar gemeten kan worden. Het gesloten systeem bestaat uit een kunststof optische fiber kabel en een geavanceerde elektronische module. Er wordt gebruik gemaakt van een gepatenteerd systeem. waarbij het hele spectrum aan licht in de optische kabel gekoppeld wordt. Bij het uitoefenen van druk op de kabel zorgen mechanische knikpunten voor vervormingen in de kabel. Deze vervormingen in de kabel resulteren in een verandering van de spectrale verdeling van het licht. Alleen de door de mechanische knikpunten veroorzaakte lichtveranderingen, bij het uitoefenen van druk, zorgen uiteindelijk voor de detectie. Veranderingen van de lichtsamenstelling als gevolg van factoren als vuil, wind, regen, hagel, vocht, sneeuw en temperatuur kunnen daarom geen invloed uitoefenen op de werking van het systeem. De diverse parameters van het systeem zijn per applicatie tailor-made aan te passen waardoor unieke meervoudige detectiecombinaties mogelijk worden wat het systeem intelligent maakt.

CLOUD

Op korte termijn kunt u al uw data in de Cloud terugvinden. Deze Cloud monitoren wij, en als we een storing zien reageren wij daarop.

Straks kunt u overal ter wereld al uw data in uw eigen Cloud inzien!

Verified by MonsterInsights