Skip to main content

ACQUA SYSTEMS

ACQUA SYSTEMS

schakelen met licht

nieuwe innovatieve sensoren

ACQUA-SYSTEMS MET INNOVATIEVE SENSOREN NIEUW IN DE SANITAIR WERELD DIE SCHAKELEN MET LICHT.

Acqua-Systems komt met een aantal nieuwe producten naar de sanitair wereld. Er bestaat op dit moment een grote vraag naar betrouwbare en goed werkende sensoren voor de douches en de urinoirs. Acqua-Systems heeft daarop een nieuwe douchesensor en urinoirsensor ontwikkeld die vandaal bestendig is, zeer betrouwbaar is, en geen onderhoud behoeft. Daarbij geven wij ook 10 jaar garantie op de volledige sensor.

Ook heeft Acqua-systems een nieuw douche systeem ontwikkeld ,Dit douche systeem ACQUA-NET is Duurzaam en innovatief, we kunnen 10 tot 16  douches per systeem plaatsen en zijn te koppelen met elkaar, de kasten zijn van hoge kwaliteit en zijn IP65.

Het ACQUA-NET voorheen SOLID douche systeem is zeer makkelijk aan te sluiten. De systemen worden  aangesloten door Acqua-Systems. De klant hoeft alleen de optische fiber van de sensor in de unit te drukken, en men moet 2 draden aansluiten op de  print in de kast voor het aansturen van de magneet klep, alles wijst zich vanzelf. Stekker erin en het douche systeem werkt, ook zit er in het douche systeem een cyclus spoeling en heet water spoeling, dit houd in dat als er een douche niet word gebruikt dat de douche zich automatisch opent met mengwater, hierdoor word de kans op besmetting door legionella aanzienlijk verminderd, cyclus tijden kunnen naar wens worden ingesteld van 1 uur tot 72 uur, standaard is 48 uur.

De voeding en het douchesysteem zijn van hoge kwaliteit. Het systeem werkt op 24 volt DC ( gelijk spanning) Op het ACQUA-NET douchesysteem geeft Acqua-Systems 2 jaar garantie.
Ook komt er een ACQUA-NET app deze is in ontwikkeling.

ACQUA SYSTEMS

TOUCH SENSORS

DE SOLID TOUCH SENSOREN VOOR DE DOUCHES ZIJN IN 4 VARIANTEN TE LEVEREN

  • OPBOUW SENSOR
  • INBOUW SENSOR
  • SENSOR ACHTER HET TEGELWERK
  • TAILOR MADE OPLOSSINGEN (VORM, LOGO, ETC)

De sensor werkt als volgt: in de sensor (RVS 316I) (drukker) zit de Optische Fiber kabel deze ligt in een rubber matje. De sensor zal niet reageren op vocht dus de infrarood alarmen zijn verleden tijd. Hij is ongevoelig voor vandalen die er een deuk in slaan, het systeem controleert zich iedere seconden en reset zich naar het nulpunt zodat een klant altijd de sensor kan blijven bedienen.

Dit is uniek in de sanitair wereld, er is geen sensor in de wereld die dit kan. De elektronica zit niet in de sensor maar is gemonteerd boven het plafond of in de technische ruimte , vandalen hebben dus geen kans meer. Alle onderdelen zijn apart te vervangen , dus geen hoge kosten meer om een complete infrarood of puls sensor aan te schaffen.

De sensoren werken met een optische fiber kabel, we kunnen 100 meter fiber aan de sensor monteren, en deze zal blijven werken. Dus we zijn zeer flexibel.

Belangrijk: de sensoren zijn aan te sluiten op alle Douche systemen die er op dit moment zijn.

Bij het Priva systeem is er zelfs een voordeel dat er geen monteur naar toe hoeft om de frequenties van de infrarood, puls of piëzo drukkers op te zoeken zodat het werkt. Deze sensoren worden alle aangesloten op de analoge lijn van Priva, dit geeft ook nog eens een vertraging van de schakeling voordat de douche aanspringt. Onze Sensor kan op de digitale uitgang van het Priva Systeem aangesloten worden en behoeft geen extra handelingen , hij werkt gelijk. Daarbij komt nog dat de digitale ingangen van het Priva systeem goedkoper zijn dan de analoge lijn, dit levert ook weer een extra besparing op voor de klant. En de vertraging die bij de andere sensoren plaatsvindt voordat de douche aanspringt vervalt bij de sensor van Acqua-Systems, de vertraging is te verwaarlozen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen zodat wij het een en ander helder uit kunnen leggen.