Skip to main content
NEWS

ACQUA-SYSTEMS GAAT HET DOUCHESYSTEEM VERVANGEN OP SPORTPARK VECHTZOOM

By maart 4, 2018februari 13th, 2019No Comments

Acqua-systems gaat binnenkort op sportpark Vechtzoom het douche systeem vervangen. We gaan hier onze vandaalbestendige douche sensoren plaatsen met ons douchesysteem. We gaan tegels weghakken en we plakken onze sensoren hierin. Klanten willen kwaliteit en duurzaam, wij hebben het allebei en het is een fantastisch design. Onze Solid douche sensoren werken met een optische fiber kabel, dus geen elektronica achter de sensor, alleen een optische fiber kabel waar we licht doorheen sturen.
Raakt men licht de sensor aan dan reageert hij al, dit systeem is DUURZAAM, VANDAALBESTENDIG, en niets duurder dan andere sensoren.
ACQUA-SYSTEMS geeft 10 jaar garantie op alle Solid Touch douche sensoren, en 5 jaar op ons douchesysteem. Ook waterzijdig gaan we veranderingen aanbrengen en er worden nieuwe mengkranen geplaatst. Wij doen deze renovatie zelf dus de klant hoeft niet naar verschillende partijen te gaan, alles hebben wij in beheer,ook het plakken van tegels doen wij zelf. Wij hebben een goede installateur, en bouwbedrijf die voor ons werken, deze bedrijven werken zeer netjes en snel. Deze vereniging heeft er straks jaren plezier van.