Het systeem

Nieuwe innovatieve douchesensor Solid Touch van Acqua-Systems; uniek in de wereld en super dun.

In de sanitair wereld zijn er problemen met de bestaande douche sensoren/- drukkers.

Denk hierbij aan de infrarood, piëzo en puls sensoren. De problemen ontstaan door vocht, vandalisme, enz. Als er een thermische desinfectie wordt uitgevoerd en de douchekop lekt op de sensor dan stopt de thermische desinfectie en gooit al het water in de afvoer om het de volgende dag weer te proberen. Dit noemen ze een infrarood alarm.

Acqua-Systems heeft een druksensor ontwikkeld dat 100% betrouwbaar en 100% vandaal bestendig is. Wij geven 10 jaar garantie op onze sensor.

 

Opbouw sensor

Deze sensor is duurzaam, Vandaalbestendig. Heeft een strak design en is gemakkelijk te monteren. 7 tot 11 mm dik, rond, vierkant of Rechthoekig. We kunnen hem leveren in RVS, kunststof en spiegel RVS.

Inbouw sensor

Sensoren kunnen worden ingebouwd, b.v. door ze gelijk met de tegels te laten lopen, dus vlakke muren, makkelijk schoon te maken, en zeer hygiënisch

Sensor achter tegel

Wij kunnen ook sensoren onder of achter de tegels plaatsen, zeer vandaal bestendig, en makkelijk te onderhouden/ schoon te maken.

Tailor made

Wij kunnen bijna alles maken wat u wilt, qua vormgeving, logos, grote sensoren, of tegel grote.
Er zijn oneindig veel mogelijk heden.

Omdat de elektronica van de bestaande sensoren in de sensor zelf is ingebouwd is deze zeer gevoelig voor storingen, als je er op slaat kan het zijn dat de elektronica kapot gaat en je de sensor moet vervangen. Acqua-Systems heeft een sensor waar de elektronica boven het plafond gemonteerd is bij het douche systeem. In de rubber mal zelf zit alleen een kabeltje waar licht doorheen gestuurd wordt door de elektronica die boven het plafond ligt. Zodra er gedrukt wordt op de sensor (600 gr.) verandert het lichtspectrum in de kabel die in de druksensor ligt. Het systeem ziet de verandering en schakelt zo de douche aan. Acqua-Systems heeft vier sensoren: inbouw (alleen een RVS afdekplaatje), opbouw, een sensor dat achter de tegels geplaatst kan worden zodat er geen drukker meer zichtbaar is en een tailor made sensor. De klant drukt op de tegel en de douche gaat aan. Als er vandalen zijn die een deuk in de douche sensor slaan ontstaat in de drukker een bepaalde constante druk op de kabel door de deuk die erin zit. Het systeem ziet dit en reset zichzelf weer naar het nulpunt, zodat de volgende klant gewoon kan douchen dit is uniek en nieuw in de sanitair wereld…

 

De voordelen op een rijtje:

  • • 10 jaar volledige garantie op het Acqua-Systems douche sensor SOLID I.
  • • Aan te sluiten op alle bestaande douche systemen (De melker,VSK, Rada,en Priva)
  • • Geen onderhoud aan de douche sensor
  • • Vandaal-bestendig, systeem reset zichzelf altijd naar het nulpunt.
  • • Alle onderdelen van de douche sensor zijn apart te vervangen, dus geen hoge kosten voor een complete vervanging.